SKOP

Maak kennis met Kinderopvang Purmerend!

 
Samen met Opspoor en OBS de Piramide wil Kinderopvang Purmerend graag samenwerken aan een Integrale Kindcentrum: een plek waar onderwijs en opvang hand in hand gaan!
Door een compleet aanbod worden school en opvang veelzijdige plekken die elkaar aanvullen en waar kinderen op verschillende manieren leren en spelen.  Wij dromen van kindcentra waarin kinderen hun talenten ontdekken en wij kinderen ondersteunen en begeleiden bij hun ontwikkeling en ouders ondersteunen en ontzorgen.
Eerste stap bij OBS de Piramide is dat wij graag willen starten met een buitenschoolse opvang in het schoolgebouw.

Informatie avond

Recent hebben wij een enquête rondgestuurd waarin we de behoefte aan buitenschoolse opvang hebben gepeild. Hierop hebben wij weinig reacties mogen ontvangen. Wij willen daarom graag nogmaals een informatie avond organiseren om ons nader aan u voor te stellen!
 
Deze avond vindt plaats op:
Datum: Dinsdag 2 juli
Tijd: 19.00 uur
Locatie: OBS de Piramide
 
 

Inhoud

Tijdens deze avond vertellen wij graag wat meer over wie we zijn en wat ons aanbod is. Daarnaast is er de gelegenheid om uw kind(eren) direct aan te melden.
Als u deze avond langs wil komen, zou u zich dan willen aanmelden zodat we weten op hoeveel ouders we mogen rekenen? U kunt zich digitaal aanmelden via deze link. Uiteraard mag u ook altijd spontaan langskomen, ook als u zich niet aanmeld.
 
Wij zien u graag op dinsdag 2 juli!
 

Leerkrachten aan het woord

"Bevlogen leerkrachten, elk kind wordt gezien!"